Medjuigre 0 24

Things to do
Medjuigre 0 24
More Less
Medjuigre 0 24 says
19. februara 2016. u 21h nevjerovatna kabaret komedija pod nazivom MEĐUIGRE 0-24 velikog glumca i reditelja Zijaha Sokolovića.
Svi koji iole prate domaće pozorište znaju za Zijaha Sokolovića, poznatog umjetnika koji je ostvario poveći opus pozorišnih, ali i filmskih i televizijskih uloga.

"Moj kabare Međuigre 0-24 želi da dodiruje besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja sa svješću daje čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, da mu je to prirodno stanje, i da se to ne može izliječiti, ali se može ublažiti."

Iz ovakvih životnih banalnosti Sokolović gradi čitavu predstavu, no uvijek s poentom nad kojom se moramo zamisliti...da smo u ovom mahnitom tempu života, zapravo zaboravili živjeti i da je možda vrijeme da se zaustavimo.

...kako je lijepo dok popunjavaš bankovni formular za kredit, da kupiš najvažniju stvar svog života, da te neko češka po leđima...kako je lijepo da te nije strah da izmjeriš jutarnji šećer i večernji pritisak..kao, sad nije vrijeme, sad nije vrijeme, sad nije vrijeme, e, sad je kasno...!!...

Karte online:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=U9DTQVKVMQGLW

info www.bekstejdz.com or systementertainment.com
tel. 416.828.2390
More Less

By: Showbiz Production Inc.

LiveReviews|0
1 person listening