Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi 13T Serisi iLE TANIŞIN

13T Serisi İle Tanışın

Written by
Time Out İstanbul editörleri
Advertising

Leica iş birliğiyle dikkat çeken Xiaomi 13T Serisi şehirde fotoğraf çekmek için ideal.

Fark yaratan Xiaomi InSight felsefesi

Görüntüleme teknolojisinde yeni atılımların peşinde koşarken insana odaklanmayı ihmal etmeyen Xiaomi, görüntüleme felsefesi Xiaomi InSight ile hayranlık uyandıran cihazlar ortaya koymayı sürdürüyor. Xiaomi benimsediği InSight felsefesi sayesinde her çekimin ardındaki motivasyonu analiz ederek ve ihtiyaçları tespit ederek, kullanıcılarına daha iyi ve sezgisel bir mobil fotoğraf çekme deneyimi sunuyor.

Başarılı iş birliği

Xiaomi, mobil görüntüleme teknolojisinde ve fotoğrafçılık deneyiminde çığır açmaya kendini adamış bir marka. Xiaomi ve Leica tarafından geliştirilen ilk ortak ürün olan Xiaomi 12S Ultra ise 2022’de tanıtıldığında mobil fotoğrafçılıkta yeni bir dönemin başlangıcı olmuştu. Bu heyecan verici ortaklık, Xiaomi ve Leica Camera’nın tüm görüntüleme yeteneklerinin kapsamlı bir entegrasyonunu içeriyor. Xiaomi’nin Leica ile sürdürdüğü ortaklığın mobil fotoğrafçılıkta yeni bir çağ başlattığını söyleyebiliriz. Şimdi gelin Xiaomi’nin bugünlerde gündemde olan 13T Pro ve 13T modellerinin dikkat çeken özelliklerine yakından bakalım.

Xiaomi 13T Pro

Yaratıcı şaheserler için profesyonel fotoğraf özellikleri sunan bu göz kamaştırıcı telefonda, Leica ortaklığının sonucu olan pek çok harika özellik yer alıyor. Xiaomi 13 serisindeki Leica Authentic Look ve Leica Vibrant Look özelliklerine sahip Xiaomi 13T Pro, iki orijinal Leica fotoğraf stili sunuyor. Telefonun kamerası aydınlatma koşullarını dikkate alarak fotoğrafı Leica kalitesine ve karakterine göre otomatik olarak ayarlıyor. Ayrıca 13T Pro’da, Leica Sepia ve Leica Blue dahil altı yeni Leica filtresi bulunuyor. Xiaomi ProFocus teknolojisiyle desteklenen Xiaomi 13T Pro ile inanılmaz ayrıntılı görüntülere imza atacağınıza emin olabilirsiniz. Kuşları, köpekleri, insanları ve manzaraların son derece ayrıntılı bir şekilde fotoğraflamanız mümkün. Xiaomi 13T Pro, sinema düzeyinde ultra yüksek çözünürlüklü videoyla daha canlı ve çarpıcı görüntüler için 8K video çekimini destekliyor. 50MP ana kamera, kullanıcıların yürürken sabit videolar çekmesine olanak tanıyarak vlog çekmek için ideal bir seçeneğe dönüşüyor. Xiaomi 13T Pro’nun Sekiz Çekirdekli CPU’ya sahip MediaTek Dimensity 9200+ yonga seti ise 3,35 GHz’e varan hızlar sunuyor. CrystalRes Ekran ile geliştirilmiş görüntüleme deneyimi sunan Xiaomi 13T Pro’nun pil ömrü de müthiş. Telefonda oyun oynamayı seviyorsanız pil ömrü konusunda endişe etmenize gerek yok. Paslanmaz çelikten tasarlanan ıslatma plakası ise akıllı telefonun her zaman serin kalmasını sağlıyor. Ek olarak Xiaomi 13T Pro, yalnızca 19 dakikada %100 şarj sağlayan Xiaomi 120W HyperCharge’ı destekliyor. Hızlı şarj moduyla 5 dakikada %36 şarja ulaşılabiliyor. Xiaomi 13 serisinin klasik tasarım diline sahip 13T Pro, minimalist ve zarif tasarımıyla göz dolduruyor. Alp Mavisi modelin arka panelinde yumuşak bir dokuya sahip Xiaomi BioComfort vegan deri var. Çayır Yeşili ve Siyah modellerinde ise parlak cam arka panele bulunuyor. Hoş tasarımlarının yanı sıra Xiaomi 13T Pro’nun IP68 derecesi de suya ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor.

Xiaomi 13T

Xiaomi 13T Pro ile aynı kamera donanımına ve Leica deneyimine sahip olan Xiaomi 13T, iki orijinal Leica fotoğraf stilini, Leica Authentic Look ve Leica Vibrant Look’u fotoğrafçıların beğenisine sunuyor. Xiaomi 13T ile içerik oluşturucular sevdikleri olağanüstü Leica kalitesine ve karakterine rahatlıkla erişebiliyorlar. Xiaomi 13T’nin tüm güçlü fotoğraf ve video özellikleri, Leica ile ortaklaşa geliştirilen bir dizi optik lens tarafından destekleniyor. Leica iş birliğiyle dikkat çeken Xiaomi 13T Serisi şehirde fotoğraf çekmek için ideal. Xiaomi 13T Serisi iLE TANIŞIN Cihazın sahip olduğu teknolojiler, arkadan aydınlatmalı sahneler çekerken veya gece şehir ışıklarıyla çekim yaparken daha net ve saf görüntüler elde etmenize yardımcı oluyor. Zamansız anılar ve klasik tarzda fotoğraflar çekmenin yeni yollarını sunan Xiaomi 13T’nin arka kameraları da tüm odak uzaklıklarında 4K video kaydını destekliyor. Xiaomi 13T, CPU ve GPU’da iyileştirmeler sağlayan en yeni TSMC 4nm sürecini kullanarak üstün güç verimliliği için tasarlanmış MediaTek Dimensity 8200-Ultra ile donatıldı. Xiaomi 13T’nin pil ömrü de etkileyici. Tamamen şarj edildiğinde, Xiaomi 13T, 14 saate kadar kullanılabiliyor. Böylece seyahat ederken, fotoğraf ve video çekerken ya da içerik izlerken pil gücü konusunda endişelenmenize gerek kalmıyor. Ayrıca Xiaomi 13T, yalnızca 5 dakikada %21’lik şarj sağlayan hızlı şarj seçeneğiyle Xiaomi 67W turbo şarjı destekliyor. Ayrıca paslanmaz çelik VC ıslatma plakası, daha hızlı ısı dağılımı sağlayarak büyük şarj cihazının sürekli, uzun saatler boyunca kullanılmasını sağlıyor. Xiaomi 13T Pro gibi IP68’e sahip olan Xiaomi 13T’nin günlük kullanım sırasında ara sıra meydana gelen su sıçramalarına karşı dayanaklı olduğuna da emin olabilirsiniz. Klasik ve zarif tasarımıyla dikkat çeken Xiaomi 13T; Alp Mavisi, Çayır Yeşili ve Siyah renkleriyle satışta.

You may also like
You may also like
Advertising