Görev Listesi

Yazan:
Cansu Oral
Reklâm

Takip et

Sinemasal 2012’den beri süren bir sosyal girişim. Sinemaya erişimi olmayan bölgelerdeki çocuklara ulaşıyorlar. Hediye bilet adı altında bağışta bulunarak çocukların sinemanın büyüsünü tanımalarında pay sahibi olabilirsiniz. Düzenledikleri festivalleri sosyal medyalarından takip edin!

www.sinemasal.org, instagram.com/sinemasalorg

 

Katıl

İsviçre sanatını, kültürünü, gastronomisini, teknolojisini, eğitimini ve daha fazlasını yakından tanımak ister misiniz? Öyleyse, Bomontiada’da 20-22 Eylül arasında düzenlenen Swiss Days’e bekleniyorsunuz. Bu mini festivalde İsviçre menşeli markaların stantlarına uğrayabilir; atölyelere seminerlere, konserlere, aktivitelere katılabilirsiniz.

http://www.tr-ch.org/swiss-days-2019-istanbul/

Dinle

Uluslararası Kadıköy Festivali 25-28 Eylül tarihleri arasındaki Caz Günleri ile son buluyor. Konserler Yeldeğirmeni Sanat Merkezi ve Kalamış Parkı’nda. Kapanışı Kerem Görsev, TRT İstanbul Radyosu Hafif Müzik ve Caz Orkestrası ile yapıyor.

kadfest.kadikoy.bel.tr

Git

Compagnia Baccalà ekibi 'Pss Pss' ile yeniden İstanbul'da. Sessiz sinemadan izler taşıyan 'Pss Pss'da oyuncular beden, mimik ve jestlerle cümleler kurarak duyguların evrenselliğini hatırlatıyor. 

28 Eylül Caddebostan Kültür Merkezi, 20.00, 50-75 TL / 29 Eylül, Caddebostan Kültür Merkezi, 15.00, 50-75 TL / 30 Eylül, Hisar Okulları Kültür Merkezi, 20.00, 80-100 TL, iksv.org/tr/ozel-etkinlikler/pss-pss

Son haberler

    Reklâm