Maslak’ta bir dans mabedi: Klein Phönix

Yazan:
Alara Altay
Reklâm

Bu sayfaların sadık okuyucuları, Klein’ın Harbiye’deki efsaneleşen mekanını bırakıp Ayazağa’ya taşındığını hatırlar. Ancak taşınmanın ardından evdeki hesap çarşıya uymadı ve Ayazağa’daki görkemli Klein Wal’ün ömrü uzun olmadı. Geçtiğimiz günlerde ise Klein küllerinden doğdu ve Klein Phönix adıyla Maslak’taki yerini aldı. Yine 2.500 kişilik iddialı bir gece kulübü var karşımızda. Ses sistemi deseniz üst düzey, ışık şovları ise sınırları zorluyor. Uzun lafın kısası, Klein Phönix çatısı altında sizi sadece elektronik müzik ve dans değil, aynı zamanda muazzam bir atmosfer ve görsel dünya bekliyor.

Her hafta sonu geniş kitleleri ağırlamasını beklediğimiz Klein Phönix’in tasarımı tıpkı Klein Wal’de olduğu gibi Mimar Uraz Tekgöz imzalı. Diğer bir deyişle Klein Entertainment ekibi Klein Wal’ü Maslak’a taşımış. Mekanın içinde farklı sanatçıların eserlerine denk gelebilirsiniz. DJ kabininin arkasındaki alan içinde yer alan ‘about nights’ heykelleri sanatçı Kazım Karakaya’nın imzasını taşıyor. Klein Phönix’in Mart programında ise Booka Shade (live) ve Orkun Bozdemir (6 Mart), Einmusik b2b Jonas Saalbach (7 Mart), Andhim / Doruk (14 Mart), Stil vor Talent Night: Moonwalk + Elfenberg (27 Mart), Kalabrese + Britta Arnold (28 Mart) var. Kaçırmayın.

Klein Phönix, cuma ve cumartesi geceleri 23.00-05.00 saatleri arasında açık. Atatürk Oto Sanayi Sitesi 52 Sokak 12/1, Maslak.

instagram.com/phonix.klein

Son haberler

    Reklâm