Nespresso'dan yılbaşına özel Nordik etki...

Yazan:
Alara Altay
Reklâm

Bu yıl da ikonik yıl sonu koleksiyonu ile kahve severleri mutlu eden Nespresso, Nordik anları ile şekillenen “Limited Edition” koleksiyonu ile İskandinavya’nın büyüleyici atmosferini tasarım ve lezzetle buluşturuyor.

Tasarımda ise Danimarkalı ünlü tasarımcı Louise Campbell ile iş birliği yapan Nespresso, Nordik ülkelerinden ilham alan “Limited Edition” kahve ve aksesuarları ile bu yıl da yılbaşına renk katıyor.

Nordik ülkelerinden esinlenilen Nespresso “Limited Edition” koleksiyonundaki kahvelerden “Variations Nordic Almond Cake Flavoured”, geleneksel Norveç pastası Kvæfjordkake’in tadı ile dikkat çekiyor. “Variations Nordic Cloudberry Flavoured” ise Nordik iklimine sahip ülkelerde yetişen Norveç böğürtleninin zarif ve mayhoş aroması ile kahve severleri farklı bir lezzetle buluşturuyor. Nespresso, sade kahve tadından hoşlananlara ise çiçeksi ve tahılımsı notalara sahip “Nordic Black” kahvesini sunuyor.

Nespresso yılbaşına özel “Limited Edition” serisi; Nespresso Nişantaşı, Suadiye, Zorlu Center, Akasya, Kanyon ve İstinyePark Boutique’lerde, tr.buynespresso.com ve Nespresso Club 444 1 576 Çağrı Merkezi üzerinden satışa sunuluyor.

Son haberler

    Reklâm