‘Queer Eye’ın moda gurusu Tan’den, tarzımızı geliştirmenin yöntemlerini öğrendik

Isabelle Aron
Yazan:
Isabelle Aron
Reklâm

Erkek arkadaşımın annesi ve babasıyla tanışmaya giderken, resmi mi giyinmeliyim yoksa rahat olabilir miyim?
İkisinin arası olmalı. Çok resmi giyinmemelisin, çünkü o zaman fazla çaba sarf etmişsin gibi olur ve ağırbaşlı görünürsün. Çok rahat da giyinmemelisin, çünkü hak ettiğin saygıyı göstermezler. Ayrıca ne yapacağınızı önceden öğrenmeye çalış. Yemek için evlerine mi gidiyorsun? Dışarıya çıkacaksanız, daha şık olabilirsin. Sadece evlerine gideceksen, daha rahat giyinebilirsin ama yine de eşofmandan uzak dur.

Bir düğüne davetliyim, eski erkek arkadaşım ve nişanlısı da orada olacak. Dört yıldır birbirimizi görmedik. Artı birim yok ve çok korkuyorum. Ne giymeliyim?
Durum buysa bomba gibi gözükeceğinden emin olmalısın. Saçını ve makyajını yaptır, bir hafta boyunca para biriktirmen gerekse bile ucuza kaçma. Eski sevgilini sinir etmek için bunu yapmalısın. Ayrıca normalden daha seksi giyin. En iyi yönlerini ortaya çıkar. Vücudunun neresini göstermeyi sevdiğine karar ver ve orayı göster. Cesur bir şeyler tercih et. Kendini öne çıkar. Eski sevgilinden intikam almaya çalışırken arka planda kalmak istemezsin. Ucuza da kaçmamalısın. Sana bakıp yaptıklarından pişman olması için tek şansın var. İntikam ucuza gelmez.

Sadece siyah giyiyorum. Tarzımı nasıl renklendirebilirim?
Programda fark etmiş olabilirsin, insanlara sık sık desenli parçalar giydiriyorum. Desenlere bayılıyorum! Ama çoğu insan daha önce hiç desen giymediyse gergin oluyor. Ben de deseni temel bir katman olarak kullanıp yumuşatıyorum, mesela çok ufak noktalarla bezeli bir tişörtün üzerine blazer veya ceket gibi bir şey veriyorum. Renklerden çekiniyorsan, ayakkabıların, kemerin veya şapkanla kıyafetine renk katabilirsin. Siyahtan fuşyaya geçmek kadar göz korkutucu olmayan yöntemler de var.

Herkesin iyi taşıyabileceği bir parça var mı?
Evet, deri ceket. Herkesin bir deri cekete ihtiyacı var. Deriye karşı olsan bile vegan deri giyebilirsin. 60’lardan beri harika motorcu ceketleri farklı formlarda karşımıza çıkıyor ve zamana meydan okuyor. Kim deri ceket içinde havalı gözükmez ki?

Son haberler

    Reklâm