Esporun kalbi nerede atıyor?

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Nonstop Zula Espor Merkezi nedir?

Türkiye’nin en kapsamlı espor merkezi. Geçtiğimiz ay Demirören İstiklal çatısı altında kapılarını açan Nonstop Zula’da espora dair aklınıza gelebilecek her unsur yer alıyor. Nonstop Zula, espor profesyonellerinin ve espor alanında kendini geliştirmek isteyen herkesin müdavimi olacağı bir adres. Nonstop Zula, espora ve esporculara yaptığı yatırımlarla tanıdığımız kurumlardan biri olan InGame Group tarafından kuruldu.

 InGame Group’u tanıyalım

InGame Group 2012 yılında, iletişim, dijital eğlence ve finans sektörlerinde deneyimli olan Tuncay Büyükoğlu, Özgür Soner, Burak Gözalan ve Genco Alp tarafından milyonlarca oyuncuya eğlence üretmek amacıyla hayata geçirildi. InGame Group’un bünyesinde bugün iddialı oyun stüdyoları Madbyte Games, Elite Game Studio, BoomByte ile oyun yayını firması Lokum Games yer alıyor. Üç farklı kıtada 11 farklı dilde oyunlar üreten InGame Group bugüne kadar yarattığı oyunlarla 20 milyon oyuncuya ulaşmayı başardı. MadByte Games tarafından geliştirilen Türkiye yapımı video oyunu ‘Zula’ 2015 yılında piyasaya çıkmıştı. Genco Alp, Nonstop Zula Espor Merkezi projesini, ‘Zula’ henüz fikir aşamasındayken hayal ettiklerini söylüyor.

 Nonstop Zula Espor Merkezi’nde neler bulacaksınız?

2500 metrekarelik bir alana yayılan Nonstop Zula Espor Merkezi, esporcuların tüm beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Peki, içeride neler var? 500 metrekarelik deneyim alanı, 80 adet profesyonel oyun ünitesi, sekiz adet antrenman odası, eğitim ve atölye odaları, teknoloji laboratuvarı, beş farklı noktadan canlı yayın gerçekleştiren reji, VR deneyim alanı, toplantı salonları, özel oyun bölümleri, kafe, mağaza ve aktivite alanları Nonstop Zula Espor Merkezi’nde sizi bekliyor. 2.000 kişilik kapasitesi olan espor sahnesinde hem ulusal hem de uluslararası espor organizasyonları gerçekleşecek. Heyecanlıyız!

 Daha daha…

Nonstop Zula Espor Merkezi, teknolojik imkanları ve alt yapısıyla göz dolduruyor. Ancak albenisi teknik donanımlarıyla sınırlı değil. Nonstop Zula, profesyonel ve amatör oyunculara yönelik programlarıyla da Türk espor ekosisteminin gelişmesine katkı bulunacak. Merkez, Türkiye Espor Federasyonu iş birliği ile gerçekleştirilecek TESFED Türkiye Kupası, lisans yönlendirme çalışmaları, koç ve oyuncu yetiştirme programları, Zula Süper Lig, Zula World Cup, Zula International Cup gibi pek çok espor etkinliğine ev sahipliği yapacak. Espor ve esporcu kültürünün en doğru şekilde oluşması amacıyla düzenlenecek bu etkinlikleri merakla bekliyoruz.

İstiklal Caddesi, Demirören İstiklal, B3 Kat, Beyoğlu. espor.zulaoyun.com

Son haberler

    Reklâm