Extra Gastronomy Food Market by Brothers: Lezzet, Müzik, Sohbet ve Deneyim Bir Arada

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Kutlamaya değer keyifli anları öne çıkaran Brothers, 2018’den beri Extra Gastronomy ile farklı gastronomi deneyimlerini sahipleniyor. Bu yıl ilhamını özgün ruhlarıyla keyifli deneyimler yaşatan lezzet marketlerinden alan Extra Gastronomy Food Market by Brothers, 4-5 Haziran hafta sonunda Swissotel Bosphorus Chalet Garden’da gerçekleştirilecek.

Gastronomi
Gastronomi

Yaz mevsiminin gelişini birbirinden güzel lezzetlerle, yemyeşil bir ortamda kutlamaya ne dersiniz? 4-5 Haziran’da 11:00-00:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek Extra Gastronomy Food Market, İstanbul gastronomi sahnesinin en iyi isimlerini bir araya getiriyor.

View this post on Instagram

A post shared by Brothers (@brothers1801)

Şehrin kalbinde, ağaçların altındaki Swissotel Bosphorus Chalet Garden’da düzenlenen festival; Foxy, Dirty Hands, Coffee Sapiens, Avlu, Casa Lavanda, Zhu, Antre Gourmet, Butterfly Chocolate, Minoa, Swissotel Chalet gibi farklı lezzetlerin en iyi temsilcilerini bir araya getiriyor. Festivalin etkinlik takvimi de bir hayli renkli. Nilay Örnek ve Sinan Hamamsarılar’ın moderatörlüğünde Ayhan Sicimoğlu gibi konukların katılacağı gastronomi sohbetleri, peynir eşleşme atölyesi, çikolata eşleşme atölyesi, miksoloji atölyesi, çeşitli tadımlar ve keyifli konserler iki gün boyunca katılımcıları bekliyor.  

Gastronomi
Gastronomi

Sadece lezzet tutkunları değil, müzikseverler de Extra Gastronomy Food Market by Brothers’da aradıklarını bulacak. 4 Haziran saat 14:00’te Elif Çağlar, 17:30’da Palmiyeler, 21:00’de ise İlhan Erşahin's Istanbul Sessions performans sergileyecek. Festivalin ikinci gününde ise 14:00’te Uninvited Jazz Band, 17:30’da Deniz Sipahi ve 21:00’de Evrencan Gündüz ve Uzaylılar sahne alacak.

İlhan Erşahin - Extra Gastronomy
Extra Gastronomy

Brothers desteğiyle gerçekleştirilen Extra Gastronomy Food Market için biletlerinizi Mobilet ve Biletix’ten satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiye  Brothers1801 sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Evrencan - Extra Gastronomy
Extra Gastronomy

Son haberler

    Reklâm