Gezi İstanbul, AKM’nin açılışını bekliyor

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Opera Cafe” ismiyle bir dönem sanatçıların buluşma noktası olan Taksim Meydanı’nın vazgeçilmez adresi Gezi İstanbul’da, Atatürk Kültür Merkezi’nin açılış tarihinin yaklaşmasıyla eski sanat yoğun günlere yeniden dönecek olmanın heyecanı yaşanıyor.

Taksim Meydanı’nın simgelerinden biri olan Atatürk Kültür Merkezi’nin faaliyette olduğu dönemde uzunca bir süre sanatçıların sahne performansı öncesi ve sonrası buluşma noktası olan, adeta AKM’nin kulisi gibi hizmet veren Gezi İstanbul, 1987 yılından bu yana başta İstanbullular olmak üzere her yıl binlerce turisti ağırlıyor.

Çikolatasıyla ünlü olan Gezi İstanbul’da yüzde yüz katkısız, el imalatı ve özel reçeteleriyle üretilen toplam 36 çeşit çikolata bulunuyor. Gezi İstanbul çikolataları, yüzde 70 ile yüzde 84 arasında değişen yüksek kakao miktarıyla sağlıklı çikolata sınıfında yer alıyor.

Gezi İstanbul, Pera mutfağından tatlarla geleneksel lezzetlerin harmanlandığı; doğal, katkısız, el yapımı ve taze ürünlerden hazırlanan sunumlarıyla öne çıkıyor. Sağlıklı bir mutfak yaratmaya duyulan tutkuyla hizmet veren Gezi İstanbul’un menüsündeki her bir lezzet, Türkiye’nin coğrafi tescilli ürünlerinden ve yerel mahsullerden hazırlanıyor.

Son haberler

    Reklâm