GLOBAL WELLNESS DAY 11 HAZİRAN’DA KUTLANIYOR

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

2012 yılından bu yana her sene Haziran ayının ikinci Cumartesi günü kutlanan Global Wellness Day, iyi yaşamaya adanıyor. Global Wellness Day’in temel amaçları; yaşamın kıymetini bilmek, senede bir gün bile olsa durmak ve düşünmek, şehir yaşamının stresinden ve gündelik kötü alışkanlıklardan arınmak için harekete geçmek. İyi yaşamı bir hayat tarzı haline getirmek üzere yola çıkan Global Wellness Day’in yedi basit adımı var: Günde bir saat yürü, daha fazla su iç, plastik şişe kullanma, doğal gıdalarla beslen, iyilik yap, sevdiklerinle aile yemeği ye ve saat 22.00’de uyu. İyi yaşamın bir lüks değil, bir gereklilik olduğuna ve tüm insanların temel hakları arasında yer aldığına dikkat çekmeyi amaçlayan Global Wellness Day, tüm dünyada insanları sağlıklı ve daha aktif bir yaşama teşvik edecek etkinliklerle kutlanıyor.

 “Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir.” sloganıyla yola çıkan Global Wellness Day, İstanbul’da sağlıklı yaşamın adreslerinden biri olan Dose İstanbul’da kutlanıyor. Dose

İstanbul, wellness konularında düzenlediği seminerleri, clean eatery yemekleri, terapi hizmetleri, grup spor dersleri sayesinde konu ile ilgili kişileri aynı çatı altında topluyor. Dose İstanbul’un Global Wellness Day programı, 11 Haziran Cumartesi günü 11.00’da bahçede trambolin, dans, kardiyo, çocuk yogası ve ikramlar eşliğine başlıyor. 12.30’da Selahattin Dönmez ile wellness söyleşisi ve 14.00’de Şef Bora Günebak ile sağlıklı tarifler yemek atölyesi ile devam eden program, 20.00’de Instagram’da gerçekleşecek Ebru Zeynep Altay ile “sağlıklı yaşam, iyi olma hali” sohbeti ile sona erecek. Gün boyunca Dose İstanbul’un bahçesinde düzenlenen kermeste; sürdürülebilir, organik markalar da yer alacak.

Son haberler

    Reklâm