Four Seasons Hotel Sultanahmet
Fotoğraf: Four Seasons Hotel Sultanahmet

Hıdırellez için iki öneri

Four Seasons Hotel Sultanahmet ya da Maximum Uniq Açık Hava’daki kutlamalara katılın.

Seda Pekçelen
Yazan:
Seda Pekçelen
Reklâm

Şans, bereket ve sağlık getirdiğine inanılan Hıdırellez, bu yıl da İstanbul’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Yazın gelişini müjdeleyen bu geleneği yaşatmak isteyenlerdenseniz, size iki önerimiz var.

İlk önerimiz tarihi yarımadadaki Four Seasons Hotel Sultanahmet’in Hıdırellez kutlamaları.

Otelin büyüleyici bir atmosfere sahip avlusunda 5 Mayıs akşamı canlı ateş ve geleneksel dans gösterileri sizleri bekliyor. Executive Chef Özgür Üstün’ün bugüne özel hazırladığı yaratıcı lezzetlerin sunulacağı etkinlikte, Spa & Wellness Müdürü Tuba Yalçın ile Hıdırellez temalı bir sohbet de gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi ve rezervasyon için (0212) 402 30 00’ı arayabilirsiniz.

İkinci önerimiz ise Suzan Kardeş’in Maximum Uniq Açık Hava’da gerçekleştireceği Hıdırellez Festivali. Rengarenk süslenmiş bir alanda Hıdırellez geleneklerinin yaşatılacağı festivalde Suzan Kardeş, Ayta Sözeri, Simge Sağın, Okay Barış ve daha birçok sürpriz sanatçı sahne alacak. Ritüel alanında ateşten atlama ve gül ağacına dilek asma gibi ritüelleri yerine getirmeyi unutmayın. 5 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinlikte kapılar 17.00’de açılıyor. Biletler Biletix’te.

Son haberler

    Reklâm