News

Hilton Istanbul Maslak, Sevgililer Günü’nde sevgiyi sanata dönüştürüyor

Reklâm

Sanatı birçok yönden desteklediği bilinen Hilton Istanbul Maslak, bu Sevgililer Günü’nde de misafirlerine sevgiyi sanata dönüştürme fırsatı sunuyor. Masterpiece iş birliği ile Sevgililer Günü’ne özel konaklamalarda heykel veya 5 yıldızlı aşk portresi resim kiti ile otel, hem çiftlere hem de sanat aşıklarına keyifli zaman geçirme olanağı sunuyor.

Hilton Istanbul Maslak, 2021’in Sevgililer Günü’nde çiftlere kahvaltı ve akşam yemeği dahil özel bir konaklama teklifi sunuyor. İstanbul’un modern mimari geçiş sürecine tanıklık etmiş bir yapıya sahip Hilton İstanbul Maslak, şehirdeki eşsiz konumu ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışının yanı sıra, aldığı önlemler güvencesinde Sevgililer Günü’nde de tüm misafirlerine gönül rahatlığıyla konaklama imkanı sağlıyor.

Masterpiece iş birliği ile 14 Şubat Pazar günü konaklayan tüm misafirleri için, heykel yapımı veya 5 yıldızlı aşk portresi resim kiti hediye etmeye hazırlanan Hilton Istanbul Maslak, misafirlerine sevgiyi sanata dönüştürme fırsatı sunuyor. Sanat kitinde yer alan ürünlerle hazırlayacağınız eserler ile sevdiklerinize kendi ellerinizle hazırladığınız sanat eserlerini hediye edebilirsiniz.

Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan ve gurmelerin vazgeçilmez adresi Zaxi Restaurant’ın birbirinden enfes lezzetlerine hayran kalacaksınız. Ayrıca, DinneRReady adında özel bir teklif sunan otel, 3 aşamalı gurme lezzetlerden oluşan bir akşam yemeği menüsü hazırladı. Hilton Istanbul Maslak çiftlere özel hazırlanan odaları, 2 kişilik kahvaltı ve 3 aşamalı akşam yemeği menüsü dahil cazip fiyatlarıyla misafirlerini bekliyor.

Son haberler

    Reklâm