Ysabel Restaurant
Ysabel Restaurant

İstanbul'un En İyi İtalyan Restaurantı

Ysabel Restaurant müşterilerine unutulmaz bir gastronomi deneyimi vadediyor.

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

İstanbul’un gözde yeni restoranıyla tanışmaya hazır mısınız?

Ysabel Restaurant, Suadiye’de bulunan Plaj Yolu Sokak’ta müşterilerini ağırlıyor. Mutlaka keşfetmenizi tavsiye ettiğimiz mekanda yemek menüsü şef Berkin Baykoç’un maharetli ellerinden çıkıyor. İtalyan mutfağı ağırlıklı menüde uluslararası nefis seçenekler bir arada. Dönemsel olarak farklı lezzetleri de menülerine eklediklerinin altını çiziyor Ysabel Restaurant ekibi. Kahvaltı, başlangıç, meze, antipasti, salata, makarna, pizza, risotto, spesiyal ana yemekler, özel deniz ürünleri ve birbirinden çekici tatlı seçenekleriyle Ysabel Restaurant son derece geniş çaplı bir yemek menüsünü misafirlerinin beğenisine sunuyor. Mekanın öne çıkan lezzetlerine göz atalım. Başlangıç seçenekleri arasında yer alan feta kadayıfı ve popcorn shrimp çok seviliyor. Pizzalarda burratina pizza Ysabel Restaurant müdavimlerinin gözdesi.

Ysabel Restaurant
Ysabel Restaurant

Taze makarna seçeneklerinde ise siyah trüf mantarlı tagliolini tarturo nero tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Spesiyal ana yemek olarak fish’n pot isimli karışık deniz ürünlü yahni çok tercih ediliyor. Mekanda bu nefis yemek seçeneklerinin yanı sıra son derece geniş bir şarap menüsü de sunuluyor. Ysabel Restaurant yemek sonrasında eğlenmek isteyen müşterilerini de düşünmüş.

Her hafta çarşamba, perşembe, cuma, cumartesi akşamları 22.00-00.00 arasında mekanda gerçekleşen DJ performansları eşliğinde Ysabel Restaurant müşterileri keyifli anlar yaşıyor. Bahçe ve iç mekan olmak üzere iki ayrı bölümden oluşan Ysabel Restaurant’ın Ysabel, Chili Passion, Pista, Eclips ve Garden of Ysabel adlı imza kokteyllerini de mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Loş ve büyüleyici bir atmosferde misafirlerini ağırlayan Ysabel Restaurant’a gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın. Mekan hafta içi 12.00-01.00, hafta sonu 12.00-02.00 arasında açık. Pazar günleri 10.00-14.00 arasında ise kahvaltı servisi var. Siz de Ysabel Restaurant’ı en yakın zamanda keşfedin.

Plaj Yolu Sokak 14A, Suadiye.

Son haberler

    Reklâm