Suna Hakyemez ve Maksut Aşkar
Suna Hakyemez ve Maksut Aşkar. Fotoğraf: Roka İstanbul

Maksut Aşkar, Şubat ayında sadece iki akşam Roka mutfağında!

Japon mutfağının tekniklerini, Anadolu mutfağının malzemeleriyle buluşturacak gastronomi yolculuğu için yerinizi ayırtın.

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Çağdaş Japon mutfağını dünyanın dört bir yanına taşıyan Roka, 20. yılı kutlamaları kapsamında nefis bir iş birliğine imza atıyor. Anadolu mutfağını, restoranı Neolokal’in yanı sıra dünyanın farklı şehirlerindeki restoranlarda sunduğu tabaklarla tanıtan Maksut Aşkar, 12 ve 13 Şubat tarihlerinde Roka İstanbul’un mutfağına konuk oluyor.

Etkinlikte Maksut Aşkar ve Roka İstanbul'un şefi Suna Hakyemez, Japon ve Türk mutfaklarını buluşturan bir set menü sunacaklar. Uluslararası bir restoran grubu olan Roka, ilk kez İstanbul’da böyle bir projeye imza atıyor. Menü hazırlıklarına aylar öncesinden başladıklarını söyleyen Suna Hakyemez, “Misafirlerimizi Türk ve Japon lezzetleriyle unutulmaz bir yolculuğa çıkarmak için çalıştık. Maksut Aşkar’ın yaratıcılığı, çeşitli kültürlere dair bilgisi ve Japon kültürüne yakınlığı bu deneyim için büyük bir fırsat,” diyor. 

Japon mutfağının tekniklerini, Anadolu mutfağının malzemeleriyle buluşturan menü, Roka İstanbul’da yalnızca 12 ve 13 Şubat tarihlerinde servis edilecek. Eşi benzerine yakın zamanda kolay kolay rastlayamayacağınız bu gastronomi deneyimini kaçırmayın.

Bilgi ve rezervasyon için: (0212) 401 02 60

Son haberler

    Reklâm