Metro Türkiye
Metro Türkiye

Metro Türkiye'nin Özel Markalı Ürünleriyle

2023 KAHVALTI TRENDLERi SOFRALARLA BULUŞUYOR

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Metro Türkiye, tadına doyulmaz yerel ve yöresel lezzetler sunuyor

Metro Türkiye, 650’den fazla kahvaltılık ürün çeşidiyle kahvaltılarda aradığınız tüm lezzetleri sunuyor. Ezine Peyniri, Kars Gravyeri, Van Otlu Peyniri ve Bergama Tulum gibi yerel peynirlerden mozzarella ve hellim peynirlerine, dilimli ve blok jambon, pastırma, füme etten kuru et, roastbeef, karabiberli İtalyan salam, somon fümeye, Coğrafi İşaretli Gemlik zeytininden Hatay’ın halhalı yeşil zeytinine, etli sele zeytinlerinden kırma ve çizik çeşitlerine, kahvaltı salatalarına sağlık ve lezzet katan organik ve Coğrafi İşaretli zeytinyağı çeşitlerinden kuru domates ezmesine kadar pek çok lezzet sizi bekliyor.

2023’TE KAHVALTI TRENDLERİ METRO TÜRKİYE’DEN! Bitki bazlı alternatifler Veganlar için bitki bazlı alternatifler Metro Türkiye’de.Badem ve fındık gibi seçenekler son dönemin trend kahvaltılıklarından. Bu ürünleri bulmak Metro Türkiye sayesinde çok kolay.

Metro Chef Veggie bademli ve fındıklı içecekler, tofu, vegan tereyağı, Rioba Şekersiz Glutensiz Vegan kek, kuru meyveler gibi ürün çeşitleriyle kahvaltılarınıza lezzet katabilirsiniz.

Müsli, granola, gevrek

Acelesi olanlar için müsliden daha iyisi yoktur. Yulaf ezmesi, buğday gevreği, kuru meyve ve tohumlarla dolu müsliler güne kattığı zindelikle seviliyor. Aro marka Mısır Gevreği, Çikolatalı toplar, Meyve Aromalı Halkalar, Çikolatalı Tahıl Gevreği, Kakaolu Granola, Yulaf Ezmesi, Ballı Buğday ve Meyveli Müsli çeşitleri güne sağlıklı bir başlangıç yapmak isteyenler için.

Meyveli içecekler

Tok tutan meyveli içecekler kahvaltıların yeni gözdesi. Metro Chef Yoğurt’tan Metro Chef dondurulmuş meyvelere uzanan çeşitli ürünlerle meyveli içecekler hazırlayabilirsiniz.

Kahvaltının ‘tatlı’ sonu

Bal sevenlerdenseniz %100 izlenebilir Metro Premium markalı Bitlis, Van, Anzer ve Marmaris yörelerinin yayla, çiçek ve çam ham ballarının yanı sıra balın yanına çok yakışan tereyağı çeşitleri keşfedilmeyi bekliyor. Ham ballar, doğal olarak içerdiği besin öğeleri korunarak kovandan çıktığı haliyle raflarda sunuluyor.

Müge Ergül’den Metro Türkiye’ye dair

“Metro Türkiye’nin kahvaltı çeşitliliği günden güne biz şefleri daha da heyecanlandırıyor. Ürün kalitesi ve çeşitliliği şefler için çok önemli ve Metro bu konuda bizim için büyük bir destekçi. Özellikle kahvaltı ürünleri mutfakta hayat kolaylaştıran cinsten. Donuk ürünler, farklı yörelere ait peynirler, bitkisel bazlı sütler, şarküteri ürünleri, ekmek çeşitleri şefleri ürün tedariği ve kalitesi konusunda fazlasıyla mutlu ediyor. Ayrıca Metro Türkiye’de bitki bazlı beslenmeye yönelik ve yerel ürünlerle mevsimsel kahvaltılar hazırlamak isteyen şefler için çok güzel seçenekler var.”

Müge Ergül’den limonlu labne soslu, kuru etli göz yumurta tarifi

MALZEMELER n 1 dilim Metro Chef Tost Ekmeği n 1 Metro Chef Organik Yumurta n 4/5 parça Metro Chef Kuru Et n Metro Chef Tereyağı n Tuz n Karabiber n 2 yemek kaşığı Metro Chef Labne n 1 limon kabuğu rendesi n 1 yemek kaşığı zeytinyağı Labne içine tuz, karabiber ve zeytinyağı eklenip karıştırlır. Daha sonra ince rende yardımıyla limon kabukları eklenip kızarmış ekmek üzerine sürülür. Üzerine kuru etler dizilir. Ardından yumurta, tereyağıyla göz yumurta şeklinde pişirilir ve ekmeğin üzerine konup servis edilir. İsteğe bağlı olarak süsleme amaçlı yenilebilir çiçekler eklenebilir.

Son haberler

    Reklâm