Midpoint 20. Yılını Unutulmaz Tatlarla Kutluyor

Düzenleyen:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

2002 yılında "Herkesin Buluşma Noktası" mottosuyla kapılarını açan Midpoint, 20 yılı geride bıraktı. Zincir restoran alanında lider konumuyla Türkiye yeme-içme sahnesine birçok ilki kazandıran Midpoint, 7 şehirde 50 restoranıyla hizmet vermeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana misafirlerini yeni lezzetlerle tanıştırmak için çalışan Midpoint; makarnalarını, soslarını ve reçellerini kendisi üretiyor. Özel lezzetlerin yanı sıra daha sürdürülebilir bir gelecek için de çalışan marka, gıda israfı ve enerji tasarrufu konusunda çalışmalar yürütüyor.

Midpoint 20. yıl Menü 1
Fotoğraf: Midpoint

Dünya mutfaklarından sevilen lezzetleri ve profesyonel hizmet anlayışı sayesinde güzel anlara ev sahipliği yapan Midpoint, 20. kuruluş yıldönümünde geçmişi anımsatarak yüzleri gülümsetmek istiyor. 20. yıla özel hazırlanan menüde Beşamel Soslu Tavuk, Borbulan Soslu Tavuk ve Steak Parmesan gibi Midpoint misafirlerine geçmişi hatırlatan lezzetler yer alıyor. Bu lezzetlere ise Coca-Cola eşlik ediyor. Bir ay boyunca #20yıllıknostalji menüsünde yer alan üç yemekten en çok sipariş edilen yemek, Midpoint’in yeni menüsünde tekrar yerini alacak.

Midpoint 20. yıl Menü 2
Fotoğraf: Midpoint

Siz de Midpoint’in sevilen lezzetleriyle buluşmak ve anılarınızı tazelemek isterseniz bir ay boyunca Midpoint şubelerini ziyaret edebilirsiniz. Midpoint ve proje hakkında daha fazla detay için Instagram’da @midpointbistrocafe hesabını takip edebilirsiniz.

Midpoint 20. yıl Menü 3
Fotoğraf: Midpoint

Son haberler

    Reklâm