Pazar Keyfi: Divan Kuruçeşme’de Crystal Sunday Brunch

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

İstanbul’un en güzel ve ayrıcalıklı noktalarından Kuruçeşme’de, Boğaz’ın eşsiz manzarasıyla nefes kesen Divan Kuruçeşme, Crystal Sunday Brunch’ları ile misafirlerini lezzet ve keyif dolu bir pazar günü geçirmeye davet ediyor.  2 Ekim itibari ile pazar günleri 11:30-15:00 arası Yapı Kredi Crystal iş birliğiyle hayata geçirilen Crystal Sunday Brunch’larında tecrübeli şefler tarafından özenle hazırlanan açık büfe menü zengin çeşitlilik sunuyor. Açık büfede yer alan BBQ, sushi ve deniz mahsulü alanları lezzet tutkunlarını mutlu ediyor. Brunch menüsüne bir kadeh içki de dahil. 

Divan Kuruçeşme, Crystal Sunday Brunch’larında bu eşsiz lezzet şöleninden çok daha fazlası var. Divan şeflerinin Türk ve dünya mutfaklarının inceliklerini paylaşacakları mutfak atölyeleri, workshoplar ve çocuk oyun alanları misafirleri bekliyor. Tüm bunlara canlı müzik performansları da eşlik ediyor. 

Canlı müziğe ek olarak hem Divan şefleri hem de Gymy Kids Club’ın deneyimli eğitmenleri eşliğinde düzenlenen aktiviteler ile çocuklara eğitici ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri olanaklar sunuluyor. 

Divan Kuruçeşme
Divan Kuruçeşme

Hayatın yoğun temposunda keyifli ve dinlendirici bir mola vermek için siz de Crystal Sunday Brunch’larında yerinizi ayırın. Üstelik Divan Kuruçeşme’de pazar günleri 11.30-15.00 saatleri arasında gerçekleşecek Crystal Sunday Brunch’larında Crystal kart kullanıcılarına özel %20 indirim ayrıcalığı da var. Bilgi ve rezervasyon için 0212 708 60 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Son haberler

    Reklâm