Four Seasons Hotel Bosphorus
Roger Van Damme imzalı tatlı. Fotoğraf: Four Seasons Hotel Bosphorus

Şeflerden İstanbul Boğazı’na övgü

Four Seasons Hotel Bosphorus, ‘Ode to Bosphorus’ serisi kapsamında yıl sonuna kadar dünyaca ünlü şefleri ağırlayacak.

Seda Pekçelen
Yazan:
Seda Pekçelen
Reklâm

Four Seasons Hotel Bosphorus, bu yıl kaçırılmaması gereken gastronomik bir programa ev sahipliği yapıyor. Program, İsviçre’nin yenilikçi ve Michelin yıldızlı mekanı Steinhalle’nin şefi Markus Arnold ile başlıyor. 25 Nisan-28 Nisan tarihlerinde Four Sesons Hotel Bosphorus için hazırladığı menüyü yeme içme tutkunlarıyla buluşturacak olan Şef Arnold, restoranı Steinhalle’de seyahatlerinden, gördüklerinden ve hayallerinden ilham alarak yemek yaptığını söylüyor. Şef, Four Seasons’da sunacağı menüsünde en sevdiği yemeklere yer verecek.

‘Ode to Bosphorus’ serisinin devamı 8-10 Mayıs tarihlerinde Michelin yıldızlı Het Gabaar’ın şefi Roger Van Damme ile devam edecek. Belçika’da yer alan restoranını, tatlı menüsüyle bir çekim merkezi haline getiren Şef Van Damme, Four Seasons Hotel Bosphorus misafirlerine hem göze hem damağa hitap eden bir tadım menüsü hazırlayacak.

 
Serinin son buluşması ise Four Seasons misafirlerini yeni bir mutfakla tanıştıracak. Güney Amerika bölgesinde yer alan Surinam mutfağını aldığı Fransız eğitimiyle birleştiren Soenil Bahadoer Kasım ayında Four Seasons Hotel Bosphorus için köklerinden ilham aldığı eşsiz bir menü hazırlayacak. İki Michelin yıldızlı restoranı Lindehof’da farklı dünyaları, kültürleri, kokuları ve lezzetleri bir araya getirdiğini söyleyen Şef Bahadoer, Four Seasons Hotel Bosphorus Executive Chef’i Görkem Özkan ile bir menü hazırlayacak.

Son haberler

    Reklâm