The Westin
The Westin

Şehrin Yeni Keşif Noktası: The Westin İstanbul Nişantaşı

Marriott International'ın Premium otel markası Westin Hotels & Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli The Westin İstanbul Nişantaşı kapılarını açtı.

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Marriott International’ın wellbeing alanındaki lider markası Westin, Türkiye’deki ilk oteli The Westin İstanbul Nişantaşı ile tüm dünyadan gezginleri ağırlamaya başladı. Yeni açılan Lotus Nişantaşı Alışveriş Merkezi'ndeki ofis-rezidans kompleksinin içinde yer alan The Westin İstanbul Nişantaşı, seyahat kültürünü konfor ve iyi olma haliyle buluşturuyor.

İyi Yaşam, İyi Seyahat

The Westin İstanbul Nişantaşı, konforlu ve şık mimarisiyle Westin’in "Sleep Well, Eat Well, Move Well, Feel Well, Work Well, Play Well” marka mottosunu destekliyor. Çoğu balkonlu ve teraslı olmak üzere toplam 150 oda ve süite sahip olan otelde egzersiz ekipmanları bulunan WestinWORKOUT® gibi farklı oda seçenekleri de mevcut. 150 oda ve süitin tamamında Westin’in dünyaca ünlü Heavenly® Bed yatakları ve uykuya yardımcı ürünler bulunuyor. Ayrıca oda servisine dahil olan ve sağlıklı uykuyu teşvik eden hafif Sleep Well menüsü, 24 saat boyunca misafirlerin hizmetinde. SPA benzeri bir rahatlama deneyimini için odaların banyolarında, beyaz çay özlü Heavenly® Bath ürünleri, yumuşacık havlu takımları ve yağmur duşları yer alıyor.

Egzersiz Seyahatte de Hız Kesmiyor

Technogym fonksiyonel antrenman ürünleri, ağırlıklar ve kardiyo cihazlarının yer aldığı WestinWORKOUT® fitness stüdyosu, misafirleri egzersiz rutinlerinden geri kalmadıkları bir seyahat deneyimine davet ediyor. Buna ek olarak özel RunWESTIN® programı dahilinde dışarıda spor yapmak isteyen konuklar, grup halinde veya Run Concierge ekibi tarafından kendilerine özel hazırlanmış rotalar eşliğinde şehri keşfederken egzersiz programlarını tamamlayabiliyor.

Sağlıklı ve Lezzetli Menüler

Westin’in misafirlerinin seyahatleri boyunca iyi hissetmeleri için gösterdiği çaba, otelin mutfağına da ilham veriyor. Lobide yer alan ve arka bahçesiyle ziyaretçilerine keyifli zaman geçirmeyi vaat eden Akdeniz esintili Corte Verde Restoran’da en iyi ve en taze malzemelerle hazırlanmış yiyecekler, Westin’in bol seçenekli “Eat Well" menüsüyle buluşuyor. Lobide yer alan şık ve samimi Primo Cafe & Bar ise misafirleri yorucu bir günün sonunda yerel aromalarla hazırlanmış imza kokteyller ve Tex-Mex mutfağından leziz seçkilerle karşılıyor.

Son haberler

    Reklâm