Sevgili köpek ebeveynlerine müjde!

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Artık sevgili dostunuzla 5 çayı yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Belki aynı çayı içemeyeceksiniz ama aynı kurabiyeden yiyebileceksiniz.

Nasıl mı? 

Kind Cooky, “Yiyemediğimiz hiçbir şeyi sevgili dostlarımıza da vermeyeceğiz.” fikrinden yola çıkarak bitki temelli, katkısız, sağlıklı atıştırmalıklar üretiyor.

Vegan ve vejetaryenlerin de rahatlıkla tüketebileceği kurabiyeler içeriğinde bol lifler ve doğal vitaminler barındırıyor. Şekersiz ve tuzsuz olma özellikleri sayesinde insanlar için fit kurabiye olurken sevgili dostunuz için de sağlıklı bir atıştırmalık!

4 farklı çeşidiyle farklı damak tatlarına ve ihtiyaçlara odaklanan Kind Cooky ürünlerine kısa bir göz atalım:

Pawça - Ispanaklı & Lor Peynirli: Kemiklerin güçlenmesine, kalp damar rahatsızlıklarının giderilmesinde yardımcı oluyor.

Mis Nefes - Hindistan Cevizli & Naneli: Mideyi rahatlatan bitkisel formülüyle ağız kokusunu önlemeye katkı sağlıyor.

Turuncu Pofik - Bal Kabaklı & Muzlu: Lif bakımından zengin içeriği sayesinde sindirimi desteklerken, sevgili dostlarımızın kürklerinin güçlenmesini sağlıyor.

Minnoş Eğitim - Havuçlu & Yer Fıstığı Ezmeli: Havucun antiseptik özelliği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı, minik boyutu sayesinde dostlarımızın eğitimi için rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bu lezzetlerin tadına,

  • Spada (Nişantaşı/Suadiye)
  • Man Kind
  • Sanki Atölye’den ulaşabilirsiniz.

Online sipariş vermek için ise, shopier.com/Kindcooky sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Instagram: @kindcooky

 

Son haberler

    Reklâm