Şimdi Futbol Zamanı
Priceless.com

Şimdi Futbol Zamanı

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

10 Haziran günü İstanbul Olimpiyat Stadında oynanacak UEFA Champions League Final İstanbul 2023’e geri sayım devam ederken tüm futbolseverlerin aklında bir kez daha ‘İstanbul Mucizesine’ tanık olur muyuz sorusu ve umudu var. Devler liginin sponsorlarından Mastercard, Priceless programı kapsamında yarattığı deneyimlerle final heyecanını katlıyor.

Günlerden 25 Mayıs 2005 ve İstanbul belki de futbol tarihinin en dramatik karşılaşmalarından birine tanık oluyor. Futbolun en büyük kupasını evine götürmek için İstanbul’da buluşan AC Milan ve Liverpool FC takımları daha sonra futbol literatürüne ‘İstanbul Mucizesi’ olarak geçecek final heyecanını dünyanın her yerindeki milyonlarca futbol tutkununa yaşatıyorlar. Sonradan sayısız filme konu olan bu karşılaşmanın üzerinden 18 yıl geçti ve İstanbul yeniden finale ev sahipliği yapıyor. UEFA Champions League sponsorlarından Mastercard ise heyecanı katlamak amacıyla Priceless programı kapsamında başta İstanbul’u ziyaret edecek binlerce futbol tutkunu olmak üzere tüm futbolseverler için birçok heyecan verici deneyim hazırladı. Neler mi? Bir göz atalım.

Futbol Yolculuğunu Anlat Bileti Kap
Priceless.com

Futbol Yolculuğunu Anlat Bileti Kap

Devler liginin finalini canlı izlemek milyonlarca futbol tutkunu için gerçek olması zor bir rüya şüphesiz. Oysa Mastercard Priceless üyeleri için bu rüya gerçeğe dönüşebilir. Nasıl mı? Mucizeler, sürprizler ve umutla dolu futbol yolculuğunuzun nasıl başladığını hatırlıyor musunuz? Cevabınız evet ise hemen priceless.com’a gidip bedelsiz üye olun ve  ''Futbolun sana verdiği ilhamla çıktığın umut dolu yolculuğun nasıl başladı?'' sorusuna yanıt vererek UEFA Champions League Final İstanbul 2023 maçına gitme şansını yakalayın.

Futbol Bilgini Konuştur Bilet Şansı Yakala
Priceless.com

Futbol Bilgini Konuştur Bilet Şansı Yakala

Mastercard Priceless platformu finali izlemek için yanıp tutuşan futbol tutkunlarına bir şans daha veriyor. Platform üyeleri pek de kolay olmayan bir futbol testini çözerek bilet kazanma şansı yakalıyor. Testte başarılı olmak için katılımcılara UEFA Champions League tarihini iyice karıştırmalarını tavsiye ederiz.

Koleksiyoncular İçin ‘Paha Biçilemez’ Hediyeler
Priceless.com

Koleksiyoncular İçin ‘Paha Biçilemez’ Hediyeler

Priceless.com’un UEFA Champions League Final İstanbul 2023 çerçevesinde hazırladığı atraksiyonlar sadece biletle sınırlı değil. Örneğin bu çok özel maçın topunun sahibi olmaya ne dersiniz? Evet, yanlış duymadınız! Favori takımınızın ve dünyaca ünlü futbolcuların kullandığı, şampiyonluk golünü getiren, asist kralı yapan, gol sevinçlerinin başrollerinden olan final maçı topunun sahibi olma şansı sizi priceless.com adresinde bekliyor.  Peki, hakemin maç boyunca kullandığı sarı ve kırmızı kartlar hakemin imzasıyla evinizin futbol köşesinde şık durur muydu? Bu ‘Paha Biçilemez’ futbol anı eşyalarının sahibi olmak için yine priceless.com adresinde zorlu olduğu kadar eğlenceli testler sizi bekliyor.

Futbol İçin Gelip İstanbul’un Tadını Çıkarmak
Priceless.com

Futbol İçin Gelip İstanbul’un Tadını Çıkarmak

10 Haziran’da oynanacak UEFA Champions League Final İstanbul 2023 için yurtdışından 80 binden fazla ziyaretçi bekleniyor. Dünyanın dört bir yanından final heyecanın yaşamak için gelen priceless.com üyeleri, İstanbul ziyaretlerini unutulmaz kılacak çeşitli deneyimlere katılma şansına sahipler. Bunlar içinde İstanbul’un en iyi restoranlarında birbirinden özel ayrıcalıklar ve deneyimler, uluslararası kriterlere göre seçkiye giren yıldızlı İstanbul restoranlarının özel menüleri, İstanbul’u uzman isimlerle beraber keşfe çıkmak gibi aktiviteler yer alıyor. İstanbul’un yeraltı tarihine ve mimarisine yakından şahit olmak, bir lezzet uzmanı ile şehrin sokak lezzetleri kültürünü keşfetmek, ünlü bir şefin sevdiği lezzet duraklarına yolculuğa çıkmak bu deneyimlerden sadece birkaçı.

18 yıl sonra 10 Haziran’da tekrar İstanbul’un ev sahipliğinde gerçekleşecek UEFA Champions League Final İstanbul 2023 için geri sayım devam ederken priceless.com, hem yerel hem de yurtdışından gelecek üyeleri için hazırladığı birbirinden renkli deneyimleri sunarak unutulmaz anılar kazandırmayı hedefliyor.

Son haberler

    Reklâm