Spor için motivasyon gerek

Yazan:
Nadir Sönmez
Reklâm

Siz de etrafınızdaki bazı insanların daha dinç, hareketli ve neşeli olduklarını fark ediyor ve sırlarını merak ediyor musunuz? Cevap sandığınızdan kolay olabilir. Aslında düzenli spor ruh halini düzenlemesiyle birçok olumlu sonucun kapısını aralıyor. Sweaters Community sporun kıymetini anlamış ve spor etrafında bir araya gelmeyi seven bir insan ağı. Hem beraber spor yapıyor hem de birbirlerini motive ediyorlar. Bebek’te kurdukları Sweaters Hub ile artık hem altında buluşabildikleri bir çatı var, hem de daha fazla insana ulaşma şansları. Eğer siz de hayatınızı spor ekseninde yaşıyorsanız ya da spora olan ilginiz gittikçe artıyorsa, sundukları programlar ve üyelikler ilginizi çekebilir.

Kendilerini eğlenceli, enerjik ve hayattan zevk alan bir spor topluluğu olarak tanımlayan Sweaters Community’nin en dikkat çekici yönü iş temposu içinde spor yapmayı sürdürmek için çözümler sunmaları. Sweaters Hub’da kullanabileceğiniz kapalı dolap, duş ve ütüler sayesinde gününüze spor molası verebilir, ardından işinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ayrıca bu gruba dahil olmak için profesyonel olmanıza gerek yok; spora duyduğunuz tutku kaç şiddetinde olursa olsun yetiyor. Sweaters Hub’ın ekibinde farklı uzmanlıkları olan Sweat Master’lar bulunuyor ve gelişmeniz için size eşlik ediyorlar. Kuvvet ve kondisyon, fonksiyonel antrenman, vinyasa yoga, pilates… İlerlemek istediğiniz farklı alanlarda dersler alabiliyorsunuz. Sporun yanı sıra sağlıklı yaşam standartlarınızı yükseltecek meditasyon ve ses terapisi gibi başka dersler de aylık programları dahilinde.

Koşu gibi kolektif yapılabilecek sporlar söz konusu olduğunda gruba dahil olup dışarıda ter atmak en iyisi. Şehir içinde düzenlenen spor etkinliklerini takip etmeniz ve kendi etkinliğinizi oluşturmanız Sweaters App ile mümkün. Programlarındaki söyleşi ve atölyeleri takip edebilir ve monotonluk hissine kapılmadan spor yapmayı sürdürebilirsiniz. Sweaters Hub’da sadece vücudunuz değil, zihniniz de formda kalacak!

Cevdet Paşa Caddesi 123/1, D:1, Bebek. www.sweatershub.com

Son haberler

    Reklâm