Sway
Sway

Sway Pistleri Misafirlerini Ağırlamaya Başladı

Sway’de Kış Tatili Bir Başka

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Türkiye’nin en güvenilir ve çok tercih edilen kayak otellerinden Sway Hotels, kış mevsimine yeniliklerle merhaba dedi. Çocuklu ailelere konforlu bir tatil deneyimi sunan Sway Hotels, küçük misafirlerine eğlenceli tatil anıları yaratan Sway Kids Camp’ın yenilenen programıyla misafirlerini ağırlamaya başladı. Kayak dersleri, atölyeler ve oyunlarla dolu Sway Kids Camp ile tatil çocuklar için daha eğlenceli, aileleri içinse daha konforlu.

Sway
Sway

Sway’in tam pansiyon konseptindeki paketine bu yıl eklenen yeniliklerle Sway Hotels müdavimleri artık, tüm restoranlarda, Sway lezzetlerini açık büfe veya alakart olarak deneyimleyebilecek.

Uzun yaz günlerinden sonra beklenen kış nihayet geldi… Palandöken’in en gözde kayak oteli Sway, sezona yenilikleriyle merhaba dedi. Çocuklu aileler için kayak konseptinde en güvenilir konaklama merkezinden biri olan Sway, Kids Camp’da yer alan kayak dersleri, atölyeler ve oyunlarla küçük misafirlerine eğlenceli tatil anıları yaratıyor. Bu yıl 4-6 yaş ve 7-10 yaş arası çocuklara özel hazırlanan yeni programlarıyla da çocuklar eğlenceye doyarken aileler ise konforlu bir tatil deneyiminin tadını çıkarıyor.

Sway
Emre Tazegul

Sway Hotels’in, tam pansiyon konseptinde bu yıl gerçekleştirdiği yenilikleriyle Sway Hotels müdavimleri tam pansiyon konaklama konsepti içinde tüm restoranlarda, özel gurme lezzetleri açık büfe veya alakart olarak deneyimleyebiliyor. Bu yıl renove edilen mimarisi ve sıcak atmosferiyle misafirleri ağırlamaya başlayan Apres-Ski Bar ve Apres-Ski Terrace’ın alacarte menüsü ise Sail Loft tarafından dizayn edildi ve uygulandı.

Kendi bünyesinde 13 km. uzunluğunda pistleri ve ekipman kiralama hizmeti bulunan Sway Hotels, gece ışıklandırmaları ile de misafirlerine gece kayağı imkânı sunuyor. Misafirlerini Türkiye’nin en iyi kayak hocalarıyla buluşturan otel, kayak sporu dışında da birçok aktivite seçeneğiyle öne çıkıyor. 2400 rakımda bulunan ve sadece liftlerle ulaşılabilen Lounge 2400, misafirlerine Sail Loft’un lezzetli menüsü ve imza kokteyller eşliğinde parti ve eğlence vadediyor. Eğlenceye, DJ ve canlı müzik performansları da eşlik ediyor. Otelin içerisinde ise wellness konseptinde birçok seçenek bulmak mümkün. Sway; fitness ve wellness için ayrılmış 2500 m2 alanın içerisindeki ısıtmalı açık ve kapalı havuzunun yanı sıra profesyonel ekipmanların yer aldığı 450 metrekarenin üzerindeki fitness alanı ile spordan vazgeçmeyen misafirlerine farklı seçenekler sunuyor. Cilt bakımını ihmal etmek istemeyen ya da kayak sonrası kendini şımartmak isteyenler ise Uzak Doğu ülkelerinden usta terapistlerin masaj ve cilt bakımı hizmeti ile profesyonel ellerde kendilerine unutulmaz bir an yaşatma imkanı buluyor.

Son haberler

    Reklâm