Üç şahane spor uygulaması

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm
  • Sweaters

    Yalnız koşarken sıkılıyor musunuz? Hayaliniz spor yaparken sosyalleşmek mi? Cevabınız evetse, Sweaters tam size göre. Bu uygulama üzerinden birlikte spor yapabileceğiniz arkadaşlar edinebilir, aynı zamanda ilginç spor aktiviteleri, spor merkezleri, sağlıklı yemek-içme mekanları keşfedebilirsiniz. Henüz birkaç ay önce piyasaya çıkan bu uygulamanın kurucu ortakları Elif Boyner ve Melis Abacıoğlu Sezener.

    App Store ve Google Play’de, www.sweatersapp.com

Freeletics Bodyweight

Spor salonuna gitmeye üşeniyorsanız, sizi Freeletics Bodyweight ile tanıştıralım. Bu uygulamanın yönlendirmesiyle sadece kendi vücut ağırlığınızı kullanarak egzersiz yapabilirsiniz. Yani evinize spor ekipmanı almanıza da gerek yok. Farklı egzersiz yöntemlerini anlatan videoları dikkatlice izleyip, hareketleri en doğru şekilde yapmanız yeterli. Kendi kendinizin antrenörü olmaya hazır mısınız?

App Store ve Google Play’de, www.freeletics.com/tr

Seven - 7 Minute Workout

Spor yapmamak için tek bahaneniz vaktinizin kısıtlı olmasıysa, bu soruna çözüm getiren pek çok uygulama mevcut. Bu yapımlardan biri de Seven - 7 Minute Workout. Bu uygulama ile egzersize günde sadece yedi dakika ayırmanız yeterli. İnteraktif rehberler ve yönlendirmeler sayesinde egzersizleri yanlış yapma ihtimaliniz de yok. Kendiniz biraz motive edin ve mutlaka her gün egzersiz yapmaya çalışın. Emin olun, yedi dakika her gün biraz daha çabuk geçecek.

App Store ve Google Play’de,

Son haberler

    Reklâm