Divan
Divan

Yeni Bir Yıl, Yeni Bir Ritim: En Özel Hediye Alternatifleri Divan’da

Yılbaşı gecesi için planlarınız belli mi? Yeni yılı ister evde ister dışarıda karşılayın, Divan dokunuşu ile 2023’e unutulmaz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yazan:
Time Out İstanbul editörleri
Reklâm

Sevdikleriniz için unutulmaz yeni yıl hediyeleri arıyorsanız Divan Pastaneleri’ne mutlaka göz atın. Divan, her yılın kendine özgü ritmi ve harmonisi olduğu fikrinden hareketle ‘Ritim’ konseptiyle 6 özel koleksiyon hazırladı. “Yeni bir yıl, yeni bir ritim” sloganıyla yola çıkan Divan Pastaneleri; en sevilen müzik tarzlarından ilham alarak Klasik, Caz, Fasıl, Rock, Latin ve Pop temalı konsept hediye paketleri sunuyor. Şık sepetler ve kutular içerisinde sunulan hediye paketleri, konseptlere ismini veren müzik tarzlarını yansıtan özel tasarımlı dekoratif objelerle Divan’ın çikolata, lokum gibi spesiyallerini buluşturuyor. Sevdikleriniz için unutulmaz hediye alternatifleri sunan koleksiyonlara yakından bakalım:

  •  Klasik müziğin dinlendirici ritminden ilham alan Klasik Koleksiyon’da yer alan ‘Klasik Sepet’, ‘Klasik Cam Sepet’ ve ‘Klasik Mini Serisi’ özenle seçilmiş hediyelikleri bir araya getiriyor. Rafine zevklere hitap eden Klasik Koleksiyon’da cam nazarlıklardan yılbaşı toplarına, vazo setlerinden opera dürbününe, klasik müziğin ruhunu yansıtan özel dekoratif objeler yer alıyor. Bu özel hediyeliklere Divan’ın benzersiz çikolataları, lokumları eşlik ediyor.
  •  Coşkulu tarzıyla romantizmin sembolü olarak kabul edilen caz müzikten esinlenen ‘Caz Sepet, ‘Caz Box’ ve ‘Caz Mini’, mavi rengin hakimiyetiyle ve birbirinden zarif tasarımlı objelerle öne çıkıyor. Divan’ın leziz çikolata ve lokumları da Caz Koleksiyonu’nun özel seçkilerine eşlik ediyor.
  •  İçten nağmeleri ile de insanları birbirine bağlayan fasıl müziğinin samimi ritmi, Fasıl Koleksiyonu ile hayat buluyor. Özel tasarımlı şık kutuların içini cam nazarlık, yılbaşı topu gibi çeşitli dekoratif objelerin yanı sıra karafaki, Türk kahvesi gibi fasılla özdeşleşen hediyelikler yer alıyor. Bu özel seçki; çikolata, lokum, kestane şekeri gibi Divan imzalı lezzetlerle daha da zenginleşiyor.
  •  Heyecanlı ve eğlenceli rock müziğin benzersiz ritmiyle hazırlanan Rock Koleksiyonu’ndaki ‘Rock Sepet’ ile ‘Rock Mini Serisi’ siyah ve kırmızıdan güç alıyor. Deri objeler, rock müziğinin asi ruhunu yansıtırken drajeden madlene, lokumda kurabiyeye farklı Divan lezzetleri, yeni yıla tatlı bir girişi garantiliyor.
  •  Samimi ve keyifli anlara eşlik eden Latin müziğin canlı ritmini yansıtan Latin Koleksiyonu, ‘Latin Sepet’, ‘Latin Box’ ve ‘Latin Mini’ alternatiflerine sahip. Yeni yılla özdeşleşen yeşil tonlarıyla öne çıkan koleksiyon, doğadan ve doğal materyallerden ilham alan objeleri Divan’ın imza tatlarıyla buluşturuyor.
  •  Pop müziğin enerjik ritmi, yeni yıla Pop Koleksiyonu ile mutluluk katıyor. Mor rengin enerjisiyle donanan ‘Pop Sepet’, ‘Pop Box’ ve ‘Pop Mini’ neşeli objelerin ve birbirinden güzel Divan lezzetlerinin uyumuyla eğlenceyi doruğa çıkarıyor.

 Yeni yıl gecesine özel hediyelerinizle damga vurmak için Divan Pastaneleri sizi bekliyor. Detaylı kataloga buradan ulaşabilirsiniz.

Divan
Divan

2023’ün Lezzet Ritmini Sevdiklerinizle Birlikte Divan’da Keşfedin

 Divan Restoranları, yılbaşı gecesini leziz menülerle ve eğlenceli programlarla kutluyor. Amouse bouche, başlangıç ve ara sıcaklarla başlayan lezzet şöleni, farklı damak tatlarına hitap eden ana yemek seçenekleri ile sürüyor. Bu özel gece elbette damaklarda iz bırakan tatlılarla sonlanıyor. Divan Restoranları yılbaşı özel menüsü, kişi başı 1250 TL.

Yeni yılı evde kutlayacaksanız Divan yine yanınızda. “Hindisiz yeni yıl sofrası olmaz.” diyenlerdenseniz ciğerli iç pilav, kestane şekeri, Brüksel lahana, brokoli, mısır, kırmızı lahana, yaban mersini sosu ve gravy sosu ile servis edilen hindileri sizi bekliyor. Tam, yarım ya da porsiyon hindi seçeneklerini divan.com.tr üzerinden ya da Divan Restoranları’ndan sipariş edebilir, Gel-Al hizmetinden faydalanabilirsiniz. Tam hindi 2750, yarım hindi 1750, porsiyon hindi ise 320 TL.

Yeni Yılın Ritmini Divan Otelleri’nde Yakalayın

Eğlenceli ve lezzetli yeni yıl kutlamasını konforlu bir geceyle tamamlamak istiyorsanız yeni yılı yeni bir ritimle Divan Otelleri’nde karşılayın. Yaşamın enerjisini ve mutluluğunu farklı ritimlere özgü ayrıcalıklı detaylarla buluşturan Divan Otelleri, yeni yıl gecesini unutulmaz kılmak için doğru adres. Divan İstanbul Asia, yılın en özel gecesini Funda Arar ve Kubat performansları eşliğindeki yılbaşı gala yemeği ile kutluyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için (0216) 625 00 00 numaralı telefondan otele ulaşabilirsiniz. Divan İstanbul misafirlerini ise Trio eşliğinde Lokanta by Divan’da özel yılbaşı gala yemeği, limitsiz yerli içki, karşılama kokteyli ve gece sonu prosecco ikramı bekliyor. Detaylı bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için (0212) 315 55 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

2023’e coşkulu bir başlangıç için şimdiden hediyelerinizi seçmeyi, hindi siparişinizi vermeyi ya da istediğiniz restoranda veya otelde rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın!

 

 

Son haberler

    Reklâm